Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ultimile modificari privind legea salarizării! Cei care au doar liceul vor câștiga mai mult decât absolvenții de studii superioare.

in Politic
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Odată cu ultimele modificări făcute de guvernanți privind legea salarizării și Codul Muncii, unii dintre cei care au doar liceul vor câștiga mai mult decât absolvenții de studii superioare.

Astfel, cei care vor să devină statisticieni medicali și registratori medicali debutanți, cei care lucrează la anatomie patologică și în medicina legală vor beneficia în 2022 de un salariu de bază de aproximativ 4.700 de lei, cu 20% mai mult decât kinetoterapeuții, asistenții sociali, biochomiștii sau fizicienii.

Mai mult, bugetarii cu studii medii care activează în Justiție vor avea în 2022 un salariu de bază de 7.600 de lei brut lunar, adică 5.400 de lei în mână, scrie huff.ro. Pe lista persoanelor care vor lua mai mulți bani pe viitor intră și cei din lumea artelor: sunetiști, regizori de scenă, iluminiști de scenă, machiori, peruchieri, recuziteri și în general toți cei care au grijă de buna desfășurare a spectacolelor și concertelor scrie vocea.biz


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS