Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Principele Nicolae a recunoscut dupa 3 ani că are o fiică. Imagini rare cu fiica „secretă”

in Diverse/Monden de

Nepotului Regelui Mihai, Principele Nicolae, a recunoscut după 3 ani de dispută cu mama fiicei sale, că este tatăl copilului Nicoletei Cirjan.

Deși rezultatul testului ADN a confirmat definitiv în luna decembrie 2018, că Nicolae este fară discuții tatăl fetiței, nepotul Regelui Mihai a recunoscut abia pe 24 mai, într-o postare de pe Facebook că este tatăl fetiței.

Principele Nicolae își dorește să protejeze fetița sa

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia.

Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata.

Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect.”, a scris Principele Nicolae pe Facebook.

Principele Nicolae s-a casatorit cu Alina Maria Binder pe 30 septembrie 2018.

credius.ro

Ultimile din

Mergi la SUS