Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Zodiile cu cele mai multe feţe! Au mai multe măşti decât vezi la teatru

in Diverse de

Ferește-te de ele: Zodiile cu cele mai multe feţe! Au mai multe măşti decât vezi la teatru
Bipolaritatea este o succesiune de schimbari bruste de comportament, aratand de cele mai multe ori, cel putin doua fete ale unei singure persoane la un interval record de timp. Vezi care sunt zodiile cele mai bipolare.

LOCUL 3: VARSATOR
Varsatorul este una dintre cele mai bipolare semne zodiacale. Acesta poate alterna usor extremele, ‘alergand’ intre starile de depresie accentuate si cele de fericire acutizata. Motivul pentru care Varsatorul poate fi considerat bipolar este faptul ca lumea din jur este prea putin lipsita de imaginatie pentru a patrunde in universul creativ al acestei zodii, iar atunci cand Varsatorul remarca lipsa de compatibilitate la nivel ideatic cu ceilalti, se deprima rapid.

LOCUL 2: BALANTA
Din dorinta de a mentine balanta cat mai echilibrata, acest semn zodiacal poate alterna extremele, la fel ca si Varsatorul. Motivul pentru care Balanta poate fi considerata o zodie bipolara este insa unul mult mai realist: persoana nascuta sub acest semn doreste sa se impace bine cu toata lumea, in orice situatie, ceea ce duce la schimbari bruste de comportament, in functie de context.

LOCUL 1: GEMENI
Cel mai dual semn al zodiacului sare de la o stare la alta cu viteza luminii. Niciodata nu vei sti cum sa i te adresezi unui Geaman. Daca acum rade si glumeste cu tine parand ca iti este cel mai bun prieten, peste doua minute te va trata cu raceala si indiferenta sau chiar va fi agresiv verbal.


Ultimile din

Mergi la SUS