Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

ZODIA TA ÎȚI SPUNE CARE ESTE CEL MAI MARE ATU AL TĂU

in Diverse de

Fiecare zodie are un portret detaliat cu defectele si calitatile sale. Iar in acest portret domina o trasatura aparte, un atu, care ne face speciali si care ne ofera un avantaj in plus.

BERBEC (21.03-20.04)

Animal puternic si curajos, Berbecul este simbolul unui nou inceput, al viitorului si al actiunii. Cei nascuti sub semnul Berbecului privesc mereu inainte si niciodata inapoi. Sunt oameni energici, care se bazeaza foarte mult pe instinctele lor si au sufletul plin de bucuria de a trai.

Cel mai mare atu al Berbecului

Nativii acestei zodii au o forta extraordinara sa treaca peste dureri si peste dezamagiri. Cand sufera si nu mai pot indrepta lucrurile, au puterea sa lase totul in urma si sa mearga mai departe.

TAUR (21.04-21.05)

Nativii Tauri se bazeaza intotdeauna pe ei insisi si au mare incredere in propriile forte. Taurul este un semn negativ, zgarcit cu sentimentele si circumspect, chiar daca la suprafata pare sociabil si prietenos. Dar are un suflet mare si generos cu cei din familie, pe care ii iubeste, si chiar cu prietenii apropiati, pe care ii admira.

Cel mai mare atu al Taurului

GEMENI (22.05-21.06)

Semn de aer, pozitiv, semnul Gemenilor este asociat adesea cu tineretea, comunicarea si distractia. Dominati de planeta Mercur, planeta vitezei si a energiei, nativii Gemeni sunt inzestrati cu spirit vessel si cu o minte ascutita. Iubesc libertatea si calatoriile si isi fac cu usurinta noi prieteni, chiar daca au si multe legaturi superficiale in viata lor.

Cel mai mare atu al Gemenilor

Se stie, si Gemenii o demonstreaza adesea, ca sunt buni comunicatori si diplomati. Stiu cum sa ocoleasca un conflict si sa dezamorseze o situatie tensionata, astfel incat nimeni sa nu piarda si toata lumea sa fie multumita.

RAC (22.06-22.07)

Nativii Rac traditionalisti, ei respecta valorile morale si in casa lor vei gasi intotdeauna armonie si liniste. Cu toate acestea, dispozitia de momente a Racilor este schimbatoare. Sunt persoane foarte sensibile si destul de putin rezistente la durerile sufletesti. Nativul Rac are nevoie de protectie si de dragoste mai mult decat orice alt semn al zodiacul.

Cel mai mare atu al Racului

LEU (23.07-22.08)

Nativii acestei zodii se pot lauda, inainte de toate, ca sunt curajosi si cinstiti. Au firi deschise, extrovertite, communicative si impulsive. Nativii Lei pun accentual pe actiune, putere si determinare si sunt ambitiosi. Ei sunt capabili sa isi dedice viata unui ideal pentru care lupta lasand in urma iubiri, prieteni, castiguri sau familie.

Cel mai mare atu al Leului

Persoanele nascute in zodia Leului sunt prin natura lor puternice si optimiste si nu dau niciodata inapoi. Cand apar probleme, le confrunta direct, se bat cu adversarii, fac sacrificii si pana la urma tot castiga.

FECIOARA (23.08-22.09)

Nativii zodiei au o viata interioara bogata, sunt dominati de sentimente si pun accentul pe reflexie si gandire profunda inainte de a actiona. Fecioara este semn de Pamant, inzestrata cu o sensibilitate aparte si cu simtul acut al responsabilitatii. Persoanele nascute in acest semn pot fi modeste, in aparenta, dar sunt determinate si isi cunosc bine capacitatile.

Cel mai mare atu al Fecioarei

Nativii Fecioarei sunt oamenii pe care te poti baza la greu. Dintre toate zodiile, datorita faptului ca sunt atat de responsabili, ei stiu cand sa intervina si cum sa ii ajute pe cei din jur cand lucrurile se complica.

BALANTA (23.09-22.10)

Nativii Balanta sunt veseli, optimisti, fermecatori si foarte comunicativi. Dar o trasatura de caracter pe care si ei incearca sa o tina in frau: indecizia. Se hotarasc foarte greu ce cale sa apuce, ce solutie sa adopte, pana nu cunosc toate detaliile problemei si toate consecintele deciziei lor. Cu toate acestea, ei stiu bine sa negocieze si ies in castig.

Cel mai mare atu al Balantei

Poate ca cea mai importanta trasatura a Balentelor, cea care le ajuta in orice imprejurare si le da forta sa mearga mai departe, e capacitatea lor de a se adapta la diverse conditii si medii. Balantele sunt foarte descurcarete!

SCORPION (23.10-21-11)

Nativii Scorpion sunt caractere puternice, echilibrate, dar au o anumita tendinta spre izolare si pasivitate. Sunt persistenti, puternici, intuitivi si pun multa pasiune in lucrurile pe care le iubesc. Isi impart cu zgarcenie sentimentele, dar cand iubesc pe cineva, o fac pentru toata viata. Scorpionii au si abilitatea de a surprinde lucruri pe care altii nici nu le observa.

Cel mai mare atu al Scorpionului

Zodia Scorpionului este asociata cu inceputul si sfarsitul, iar nativii ei sunt sufficient de puternici sa o ia de la zero, atunci cand pierd totul. Intuitia lor ii ajuta sa isi reconstruiasca viata, cand totul se destrama.

SAGETATOR (22.11-20.12)

Nativii Sagetatori au numeroase calitati cu care se pot lauda si care ies in evidenta oricand. Sunt indrazneti, curajosi, luptatori si ambitiosi, dar si cinstiti. Ei nu se complica cu minciuni si tertipuri, pentru ca stiu ca nu vor ajunge prea departe. Din contra, vor respecta mereu adevarul si vor fi mereu in cautarea unui ideal frumos!

Cel mai mare atu al Sagetatorului

Persoanele nascute in Sagetator se descurca oricand in situatiile-limita. Au curajul sa accepte orice provocare si reactioneaza rapid pentru a-i salva pe altii sau pentru a indeparta un pericol.

CAPRICORN (21.12-20.01)

Capricornii au simtul datoriei bine dezvoltat, fiind cei mai seriosi nativi ai zodiacului si cei mai constiinciosi. Ei nu irosesc niciun moment din viata lor. Rareori ii gasesti la o petrecere sau pe la distractii, daca trebuie sa munceasca. Sunt cumpatati, bine organizati si rabdatori, iar aceste calitati ii ajuta in multe situatii.

Cel mai mare atu al Capricornilor

Nativii acestei zodii isi asuma multe responsabilitati, dar sunt atat de bine organizati, incat ei stiu ca vor reusi sa isi atinga obiectivele. Simtul datoriei pare sa fie cel mai mare atu al lor si secretul care ii ajuta la nevoie.

VARSATOR (21.01-19.02)

Varsatorii se nasc sub influenta unei forte contradictorii, de aceea unii dintre ei sunt timizi, introvertiti, sensibili, rabdatori si iertatori, in timp ce altii sunt exuberanti, vorbareti, cuceritori, superficiali, ba chiar frivoli. Dar cu totii sunt omenosi, prietenosi si inventivi. Le place sa se distreze si isi fac usor prieteni.

Cel mai mare atu al Varsatorului

Pentru nativii Varsatori nimic nu este prea greu, prea dificil, prea intunecat sau prea complicat. Ei reusesc sa simplifice lucrurile, sa tina capul sus si sa fie optimisti chiar si atunci cand pierd ceva drag.

PESTI (20.02.-20.03)

Pestii sunt recunoscuti pentru firea lor deschisa, rabdatoare si intelegatoare. Sunt inzestrati cu o multime de trasaturi frumoase datorita faptului ca sunt nascuti intr-o zodie de apa. Zodia Pestilor are polaritate pozitiva, iar nativii ei au inclinatii spre arta, religie sau misticism, avand o imaginatie si o viata interioara foarte bogate.

Cel mai mare atu al Pestilor

Se spune ca nativii zodiei Pesti inoata in orice ape, si mai limpezi, si mai tulburi. Cu alte cuvinte, ei au abilitatea de a-si indrepta fortele si energia catre lucrurile care conteaza cel mai mult, indiferent de directia curentilor.

Ultimile din

Mergi la SUS