Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ziua în care te-ai născut îți poate prezice destinul. Ce trebuie să faci pentru a avea viaţa pe care ţi-o doreşti

in Diverse de

În mod obișnuit, oamenii folosesc numerologia pentru a-și da seama care este calea lor în viață analizând suma lunii nașterii și a zilei. (De exemplu, ziua mea de naștere este 16 martie. Deci, numărul meu ar fi 10, ca 3 + 1 + 6 = 10.). Dar se pare că energia din ziua lunii în care te-ai născut este un indicator și mai puternic al rezultatului vieții tale.

Pentru persoanele născute în ziua 1 a lunii: Vedeți o imagine mai largă, dar este posibil să nu fiți atenți la detaliile necesare pentru a lucra sub altcineva.

Pentru persoanele născute în ziua 2 a lunii: Ești o persoană emoțională și sensibilă, cu un farmec aparte si aveți o capacitate incredibilă de a vă face prieteni.

Pentru persoanele născute în ziua 3 a lunii: Energia zilei 3 care vă dă o mare vitalitate. Ați fost înzestrați cu darul comunicării, scrisului, vorbirii și artei.

Pentru persoanele născute în ziua 4 a lunii: Fiind născut în a patra zi a lunii te face un manager talentat și un organizator bun. Ești mai responsabil și mai ferm și mai disciplinat decât ații.

Pentru persoanele născute în ziua 5 a lunii: Ești un nefericit. Aveți nevoie de schimbare, de călătorie și de expunere la idei noi de multe ori, sau forța voastră de viață începe să se simtă ca ea este în scădere.

Pentru persoanele născute în ziua 6 a lunii: Cei născuți pe data de 6 sunt deschiși și cinstiți cu toată lumea și sunt mai îngrijiți de familie și prieteni.

Pentru persoanele născute în ziua 7 a lunii: Ai fost înzestrat cu o intuiție incredibilă și ar trebui să urmezi întotdeauna îndrumarea instinctului tău.

Pentru persoanele născute în ziua 8 a lunii: Ești foarte potrivit pentru a-ți conduce o afacere datorită dorinței tale de a fi în control.

Pentru persoanele născute în ziua 9 a lunii: Vă pasă mult de bunăstarea celorlalți și lucrați bine în grup deoarece sunteți atât toleranți, cât și generoși. Ar trebui să vă asigurați că nu dați mai mult altora decât obțineți de fapt.

Pentru persoanele născute în ziua 10 a lunii: Aveți mare voință și încredere în voi înșivă, dar trebuie să vă asigurați că nu lăsați lucrurile să alunece prin fisuri.

Pentru persoanele născute în ziua 11 a lunii: Sunteți spirituali, conștienți și sensibili. Dacă vă folosiți abilitățile de a vă asocia cu alții care vă pot vedea viziunile până la o realitate, puteți avea succes datorită abilităților de creație.

Pentru persoanele născute în ziua 12 a lunii: Aveți o minte rațională și luați o abordare logică a lucrurilor, dar aveți tendința de a sări de la un lucru la altul.

Pentru persoanele născute în ziua 13 a lunii: Fugiți în fiecare zi din viața voastră pentru a vă atinge obiectivele, dar insistența dvs. absolută asupra perfecțiunii poate enerva cu adevărat oamenii din jurul vostru.

Pentru persoanele născute în ziua 14 a lunii: Ești talentat să procesezi idei și ești adeptul organizării și sistematizării acelor idei pentru a face un sens general al lucrurilor.

Pentru persoanele născute în ziua 15 a lunii: Sunteți responsabili și capabili să vă împliniți responsabilitățile vieții de familie și întotdeauna depuneți eforturi pentru echilibru. Este posibil să aveți anumite capacități artistice, cum ar fi gătitul și predarea.

Pentru persoanele născute în ziua 16 a lunii: Ați putea fi afectat de un sentiment de singurătate, care este cuplat de o dorință paradoxală de a lucra singur.

Pentru persoanele născute în ziua 17 a lunii: Acest număr sugerează că sunteți foarte norocos din punct de vedere financiar, deoarece acest număr este excelent pentru afaceri.

Pentru persoanele născute în ziua 18 a lunii: Lucrezi bine cu un grup, dar asta nu înseamnă că te înscrii pentru un cult în curând. Vă place să vă mențineți individualitatea doar pentru a vă menține marginea.

Pentru persoanele născute în ziua 19 a lunii: Prin natura dumneavoastră, sunteți foarte independenți, însă este posibil să aveți un număr de obstacole (fizice sau mentale) pe care să le depășiți pentru a deveni la fel de independenți cum doriți. Nu veți urma reguli sau metode convenționale pentru a obține ceea ce doriți.

Citeste AICI articolul integral

Ultimile din

Mergi la SUS