Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Zeci de poliţişti, mobilizaţi pentru a aresta un bătrân de 66 de ani într-un sat din Cluj. Când au aflat cine e de fapt omul, vecinii s-au îngrozit

in Diverse de

Italian condamnat la 16 ani de închisoare pentru crimă organizată, localizat şi reţinut în judeţul Cluj

Un cetăţean italian condamnat la 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată, căutat de către autorităţile italiene de aproximativ nouă ani, a fost localizat într-o locuinţă din judeţul Cluj şi reţinut de către poliţiştii clujeni şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit Poliţiei Române, în 10 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene de aproximativ nouă ani.

#Poliţiştii din Cluj și carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au localizat şi reţinut un cetăţean italian, care era căutat de autoritățile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracțiuni de crimă organizată. Știrea completă aici:https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/mandat-european-de-arestare-pus-in-executare-de-politistii-romani-si-carabinierii-italieni

Posted by Politia Romana – www.politiaromana.ro on 10 August 2017

Poliţiştii din Cluj, împreună cu ofiţerii italieni, au făcut, joi, descinderi în două locuri, cel în cauză fiind găsit într-o locuinţă din localitatea Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.

În cursul lunii mai, autorităţile italiene au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare, pentru infracţiuni de crimă organizată, italianul fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând să fie predat autorităţilor italiene.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Sursa: Stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS