Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Zeci de pachete cu mâncare proaspătă sunt oferite de o tânără, pe ele scriind: “Ia, dacă ţi-e foame”.

in Diverse de

Cristina e românca din Italia care dă gratis de mâncare în faţa barului ei din Brescia

Cristina Georgiana Vlad trăieşte de 18 ani în Italia şi este proprietara unui bar în Brescia, Zerotrenta.

Românca a impresionat întreaga ţară cu iniţiativa ei de a oferi mâncare oamenilor fără adăpost sau cu probleme.

Mai întâi a încercat să ducă singură pachete cu mâncare în zone frecventate de oamenii străzii, dar a fost dificil, după cum singură recunoaşte.

Aşa că i-a venit altă idee, inspirată dintr-o campanie de solidaritate din România. Acum pune mâncare în pungi, scrie pe fiecare: “Ia, dacă ţi-e foame”, şi le lasă lângă barul ei.

“De-a lungul vieţii mele au fost momente când am suferit de foame, aşa că ştiu exact ce înseamnă asta şi ştiu cum se simte cineva care e singur şi marginalizat.

Aceasta este contribuţia mea. Dacă mai multe baruri, brutării şi pizzerii ar face asta, mai puţini oameni ar suferi şi ar fi mai puţină risipă.”, a declarat Cristina.

Românca pune în fiecare seară în pungi fructele, sandwichurile, brioşele şi cornurile care nu s-au vândut la bar în timpul zilei, le sigilează şi le oferă gratis celor care sunt înfometaţi.

Românca recunoaşte că i-a fost frică să nu fie amendată pentru iniţiativa ei, dar valul de simpatie şi susţinere pe care l-a stârnit i-a dat curaj să meargă mai departe.Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS