Zeci de mii de români vor primi salarii mai mari în următoarea perioadă. Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede un spor de 10% pentru o mulțime de bugetari

in ExtraNews

Ce angajaţi vor primi mai mulţi bani la salariu. Zeci de mii de români vor primi salarii mai mari în următoarea perioadă. Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede un sport de zece la sută la salariu pentru o mulțime de bugetari.

Angajații care vor primi 10% în plus la salariu
Ce angajaţi vor primi mai mulţi bani la salariu. Angajații din școli vor beneficia, în următoarea perioadă, de o majorare de salariu de zece la sută din venitul de bază pentru suprasolicitare neuropsihică. Este vorba despre personalul didactic sau nedidactic de conducere din unităţilor de învăţământ.

Proiectul de modificare a legii salarizării, susţinut de toate partidele parlamentare, a fost promulgat joi de preşedintele Klaus Iohannis.

Ce angajaţi vor primi mai mulţi bani la salariu. Decretul vizează Legea nr. 61/2019 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 41/2018 pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Este vizat personalul din învățământul universitar și preuniversitar, potrivit Capital.

Loading...