Zeci de mii de români vor primi salarii mai mari în următoarea perioadă. Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede un spor de 10% pentru o mulțime de bugetari

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Ce angajaţi vor primi mai mulţi bani la salariu. Zeci de mii de români vor primi salarii mai mari în următoarea perioadă. Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede un sport de zece la sută la salariu pentru o mulțime de bugetari.

Angajații care vor primi 10% în plus la salariu
Ce angajaţi vor primi mai mulţi bani la salariu. Angajații din școli vor beneficia, în următoarea perioadă, de o majorare de salariu de zece la sută din venitul de bază pentru suprasolicitare neuropsihică. Este vorba despre personalul didactic sau nedidactic de conducere din unităţilor de învăţământ.

Proiectul de modificare a legii salarizării, susţinut de toate partidele parlamentare, a fost promulgat joi de preşedintele Klaus Iohannis.

Ce angajaţi vor primi mai mulţi bani la salariu. Decretul vizează Legea nr. 61/2019 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 41/2018 pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Este vizat personalul din învățământul universitar și preuniversitar, potrivit Capital.

Comentarii

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...