Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VREMURI GRELE pentru românii care vor în Regat! Londra ia decizii dure cu privire la imigranți

in Extern de

Londra, capitala Regatului Unit, e gata să ia o  poziţie dură cu privire la drepturile imigranţilor europeni. Nu va mai fi libera circulație a persoanelor în Regatul Unit  după ieşirea Marii Britanii din UE.

Planul apare chiar într-un document guvernamental în care se arată şi că europenii slab calificaţi vor putea sta în Marea Britanie cel mult doi ani.

Măsurile ar lovi inclusiv muncitorii din România şi Bulgaria. Peste un sfert dintre europenii care au emigrat anul trecut în Marea Britanie au venit din aceste două ţări. Europenii slab calificaţi vor putea locui în Marea Britanie maximum doi ani de zile, iar cei care au calificare superioară, între 3 ani şi 5 ani. Măsura apare într-un document al Ministerului britanic de Interne obţinut de The Guardian.

Pentru a rămâne în ţară mai mult de câteva luni, străinii vor trebui să obţină permise biometrice de rezidenţă care vor fi mai greu de obţinut.

Oficialii Guvernului au refuzat să comenteze documentul scurs în presă, dar au spus în repetate rânduri că planul este să reducă migraţia netă de la aproximativ 250 de mii de oameni cât a fost anul trecut, la mai puţin de o sută de mii de oameni.

Sursa: evz.ro 

Mergi la SUS