Vrei sa sporesti confortul din livingul tau? Iata care sunt principalele obiecte care vor imbunatati aspectul incaperii tale!

in Diverse de

Livingul este incaperea in care iti petreci destul de mult timp, astfel ca este necesar sa iti pui amprenta asupra acestuia, ca sa te simti in permanenta intr-un confort absolut. Pentru a-ti personaliza camera, trebuie sa optezi pentru anumite obiecte ce te reprezinta si care vor imbunatati aspectul intregii locuinte, astfel ca poti citi acest articol ce te va inspira sa aduci livingului tau cateva modificari importante.

Top 3 obiecte menite sa schimbe aspectul sufrageriei tale!

  1. Covorul

Covorul face parte din acele lucruri apreciate de toata lumea, prin prisma faptului ca acesta nu este doar un obiect de decor, fiind si extrem de util in locuinta oricui. Daca iti doresti sa iti decorezi livingul intr-un stil minimalist, opteaza pentru un singur covor in fata canapelei, ce va oferi incaperii o atmosfera linistita si calda. Daca vrei sa ii maresti utilitatea, plaseaza-l in mijlocul camerei. In felul acesta, daca ai copii care stau pe jos, jucandu-se, te asiguri ca acestia vor petrece timpul pe o suprafata moale si comoda, unde nu exista riscul sa se raneasca, acesta fiind si antiaderent. 

  1. Canapea

Canapeaua reprezinta piesa centrala a camerei de zi, deoarece toate celelalte obiecte sunt asezate in functie de aceasta. In momentul in care doresti sa imbunatatesti infatisarea livingului tau, poti incepe cu achizitionarea unei noi canapele, deoarece aceasta va oferi incaperii un cu totul alt aspect. Daca iti doresti un astfel de obiect, pe site-ul Sofastil.ro gasesti canapele moderne pentru toate gusturile. In functie de tipul de canapea pentru care optezi, o poti plasa in diferite zone din incapere. Daca alegi un coltar, plaseaza-l intr-unul din colturile camerei, intrucat in felul acesta vei economisi foarte mult spatiu, iar daca alegi o canapea clasica, o poti aseza oriunde, in functie de preferintele tale. Daca detii mai multe obiecte, poti plasa canapeaua in mijlocul camerei, iar in spatele ei sa amenajezi un birou, o bliblioteca sau o zona de dining.

  1. Tablouri

Obiectele de decor imbunatatesc cu siguranta aspectul intregii locuinte, astfel ca este necesar sa achizitionezi si tu cateva dintre acestea. Printre cele mai apreciate, se numara tablourile. Prin simplitatea si eleganta lor, acestea reusesc sa imbrace orice incapere intr-o atmosfera calda, familiala si stilata. Cand vine vorba despre alegerea tablourilor, acestea sunt disponibile intr-o varietate de modele, culori, dimensiuni si imprimeuri. Pentru living, poti alege tablourile canvas, ce prin eleganta materialelor folosite si a imprimeurilor, schimba cu totul aspectul incaperii tale. In functie de restul obiectelor din camera de zi, poti alege tablouri multicanvas cu trei, patru, sau chiar cinci piese, ce sa alcatuiasca diverse peisaje. De asemenea, exista o varietate de tablouri abstracte ce sa ofere livingului tau o atmosfera mai misterioasa si intima. Daca vrei sa iti pui amprenta pe decorarea livingului tau, poti alege oricand tablourile personalizate, cu poza ta si a familiei tale.

Asadar, daca iti doresti o modificare a sufrageriei tale, poti pune in aplicare mici trucuri, cu ajutorul carora sa sporesti confortul in aceasta incapere. Pentru o imbunatatire a aspectului, nu uita de obiectele cheie din living, precum canapeaua, covorul sau decoratiunile, intrucat acestea au rolul de a oferi diverse efecte vizuale menite sa te introduca intr-o atmosfera calda si primitoare.