Vorbe grele din partea mamei Luizei, fata dispărută în aprilie: „Să li se-ntâmple şi lor ce mi s-a-ntâmplat mie, atât le doresc“

in ExtraNews de

Mama fetei care a dispărut în 14 aprilie şi pe care suspectul în cazul dispariţiei Alexandrei a recunoscut că a ucis-o a făcut noi declaraţii jurnaliştilor aflaţi la Caracal în faţa curţii criminalului. Femeia a cedat şi a aruncat vorbe grele.

Durerea familiei Luizei Melencu, fata din Dioşti care a dispărut în Caracal, în 14 aprilie, este din ce în ce mai mare. Mama fetei a venit astăzi din nou la Caracal, unde, la poarta curţii în care s-au produs ororile este un adevărat altar. Femeia a venit însoţită de cealaltă fiică a sa, sora Luizei, şi de alte rude.

„Îmi fac eu singură dreptate, jur!“, le-a spus jurnaliştilor femeia care de patru luni aleargă la anchetatori să afle veşti despre Luiza. Fata ei a dispărut într-o zi de duminică, în Caracal, în timp ce se afla „la ocazie“ pentru a se întoarce în comuna natală. Ar fi fost, a spus sora ei, prima dată când circula cu o maşină de ocazie şi prima dată când pleca singură de acasă.

„Să li se-ntâmple şi lor ce mi s-antâmplat mie, atât le doresc, a toţi cei care au lucrat la acest caz“, a spus revoltată femeia, care nici astăzi nu ştie exact ce s-a întâmplat cu fiica ei. „Există, sau nu mai există, e vie, sau e moartă? Să ştiu şi eu ce-ngrop. Păi, ce-ngrop? Îngrop un sicriu c-o poză pe el! Să facem şi noi datinile, cum se face la noi…“, cere familia, care nu a fost înştiinţată oficial de nimic din întâmplările care au ajuns, din diverse surse, în mass-media.

Ce planuri avea Luiza Sora Luizei a vorbit dspre planurile pe care fata aflată în clasa a XII-a le avea. Fata ar fi terminat în această vară liceul. Avea 18 ani şi se pregătea să facă şi şcoala de şoferi, pentru a obţine permisul de conducere, ar fi vrut să facă şi cursuri de make-up, a mai amintit, plângând, tânăra despre planurile surorii sale.

Anchetatorii îl vor duce pe Gheorghe Dincă, în timpul reconstiturii faptelor, să le indice locul în care acesta spune că ar fi aruncat trupul Luizei, după ce a violat-o şi a ucis-o.