Vladimir Putin îi îndeamnă pe ruşi ”să rămână acasă”. Și-a dat jos costumul și cravata de președinte și a îmbrăcat echipamentul de COVID-19 pentru a vizita medicii și pacienții!

in Extern de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Vladimir Putin îi îndeamnă pe ruşi ”să rămână acasă” şi să nu subestimeze ameninţarea noului coronavirus, relatează Euronews.

Liderul de la Kremlin sublinia până de curând că situaţia era ”sub control”, însă el consideră acum că este ”obiectiv imposibil” ca noul coronavirus să fie ţinut în afara Rusiei.

”Mă adresez tuturor cetăţenilor ţării noastre. Să nu ne încercăm norocul. Nu vă gândiţi «ah, asta nu mă va atinge». Toată lumea poate fi lovită. Ceea ce se întâmplă azi în multe ţări occidentale, în Europa, în Statele Unite, ni se poate întâmpla şi nouă foarte rapid”, a avertiazat el miercuri într-o alocuţiune..

Putin a spus că este vorba despre ”frânarea rapidităţii” contaminărilor cu noul cronavirus în Rusia şi a decretat, în acest sens, încetraea activităţii săptămâna viitoare.

El a amânat sine die un vot popular asupra reformei constituţionale, prevăzut iniţial la 22 aprilie. O nouă dată a consultării urmează să fie hotărâtă în funcţie de evoluţia situaţiei, a spus el.

Și-a dat jos costumul și cravata de președinte și a îmbrăcat echipamentul de COVID-19 pentru a vizita medicii și pacienții!

Publicată de Floriana Jucan pe Marţi, 24 martie 2020


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...