Vizita lui Emil Boc la padocul din Cluj a stârnit reacții amuzante pe net! „Câinii ăia au mai multă căldură decât votanții lui Firea din București”

in Diverse de

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare după ce a vizitat un centru pentru animalele fără stăpân din oraș

„Cluj-Napoca: Atenție suplimentară oferită patrupezilor fără stăpân pe perioada temperaturilor scăzute Am verificat condițiile de găzduire a câinilor de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca. Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 – 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt asigurate. Mulțumesc colegilor mei de la RADP pentru grijă și implicare profesională.Din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă a anului, RADP a decis instituirea unei celule de criză capabilă să ia măsuri speciale atunci când situația o impune, pentru a veni în ajutorul patrupezilor care se află în adăposturi. Pentru a putea să le fie asigurat confortul termic, câinii sunt ținuți în interior, iar insalațiile de căldură funcționează la capacitate maximă. De asemenea, personalul a fost suplimentat astfel încât să poată interveni operativ 24 de ore din 24, precum și în cazul unor situații neprevăzute”, se arată în postarea edilului.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Câinii, lui Emil Boc! primesc mai multă căldură, decât votanți lu Firea de la Bucale”, s-a amuzat un utilizator.

Unii însă au fost și critici la adresa lui Emil Boc: „Propagandă electorală pe spatele bietelor suflete… Chiar nu își amintește nimeni ce a făcut ca politician la București?”