Viorica Dăncilă a rămas BLOCATĂ, când a aflat că Liviu Dragnea ar putea fi eliberat pe 3 iulie:Nu m-m gândit la acest lucru. CCR are dreptul să ia orice decizie

in Politic de

Liviu Dragnea a ajuns în pușcărie pe 27 mai, dar ar putea fi eliberat pe 3 iulie! Totul depinde de CCR, care va tranșa speța semnalizată de Florin Iordache pentru completurile de 3 judecători de la ÎCCJ. Dacă vor fi declarate neconstituționale, Dragnea va fi eliberat din penitenciar.

Aflată la ”Adevărul live”, Viorica Dăncilă a rămas blocată când a aflat că fostul său șef ar putea să iasă mai devreme din închisoare.

”Nu m-am gândit la acest lucru. CCR are dreptul să ia orice decizie. Nu mă amestec în justiţie, nu doresc nimănui să stea după gratii, dacă legea îi permite să iasă după gratii. Nu vreau să fac referire la acest aspect, mai ales că pe data de 3 iulie este un eveniment important pentru România, vom face bilanţul României la şefia rotativă a Consiliului UE în Parlamentul de la Strasbourg.”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă vorbește, la Adevărul Live, despre votul la moţiunea de cenzură, Congresul PSD din 29 iunie şi posibila remaniere guvernamentală http://bit.ly/2x2PFuc

Publicată de Adevărul pe Marţi, 18 iunie 2019