Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO! Un MASON ajuns MINISTRU AL CULTURII! DOCUMENTE MASONICE din care reiese că George Ivașcu ar fi la Gradul 33

in Politic de

Un mason preia Ministerul Culturii. Ziaristul Mihai Pâlșu a publicat în 2015 Documente Masonice din care reiese că noul ministru George Ivașcu ar fi mason Gradul 33 „Mare Colector și Ospitalier”.

În vârstă de 49 de ani, Ivașcu este director al Teatrului Metropolis din București și membru al Marii Loje Naționale Române. De altfel, pe internet circulă filmulețe cu actorul îmbrăcat în șorțuleț.

Iată documentele publicate de ziaristul Mihai Pâlșu în 2015, în care George Ivașcu apare ca fiind „Mason Gradul 33 „Mare Colector și Ospitalier”, potrivit Fluierul.ro.

George Ivașcu a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1993. Din 1993 a activat ca actor la Teatrul de Comedie, iar din 1996 a activat ca actor la Teatrul National I.L. Caragiale, București (TNB).
Președintele Ion Iliescu i-a conferit lui George Ivașcu în 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.
Este căsătorit cu Alice Barb, regizor, actor și director la Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3

Ultimile din

Mergi la SUS