Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO! Trei cocalari bazați au oprit BMW-ul și au vrut să ia la omor un motociclist. GHINION: Era polițist și ce-a urmat e demn de filme!

in ExtraNews

Trei țigani au fost bătuți crunt de un motociclist, pe care l-au dărâmat pe asfalt, după ce l-au șicanat în trafic

Se dau un BMW, trei indivizi puși pe scandal și un motociclist, polițist, în timpul liber. Rezultă o șicanare în trafic a colegului nostru aflat pe motocicletă pe drumul Curtea de Argeș – Pitești, cursa începând undeva în zona Borlești și sfârșindu-se în intersecția din comuna Bascov. Băieții cu mușchii umflați se dau jos la polițist, având asupra lor bâte și bastoane telescopice, pentru a-i acorda o ”corecție” colegului nostru. Rezultatul? Doi inși puși la pământ în câteva secunde de polițist, un alt ”bmwist” fugind de la fața locului. Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă!

Polițistul se numește George Fir și este un fost luptător în Forţele Speciale ale Poliţiei Române.

Polițiștii au umor și… mușchi. Dovadă, povestea întâmplată cu câteva zile în urmă și relatată de oamenii de ordine chiar pe pagina lor de umor (pe Facebook) desprins din realitatea MAI de zi cu zi.

Așadar…

Ghinion, deci! Pe motocicletă se afla unul dintre monștrii sacri ai Poliției argeșene: crescut în Trupele Speciale, luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoțit în deplasările în teren. Aşa că, fostul agent de la Serviciul pentru Intervenţie Rapidă, foarte cunoscut practicant de arte marțiale, a arătat ce…ştia.

Mascații care au venit la fața locului nu au făcut decât să constate situația. Băieţii şmecheri s-au ales nu numai cu vânătăi, dar şi cu dosar penal.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS