Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO SOCANT! Medic de la Maternitatea „Giuleşti”, BRUSCAT şi TÂRÂT de poliţişti pe străzile Capitalei (VIDEO)

in ExtraNews de

Şeful Secţiei obstetrică – ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, a fost implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control.

Conform imaginilor postate pe Facebook, după o scurtă discuţie, medicul a ajuns să fie târât pe trotuar de cei doi poliţişti, în timp ce femeia care il însoţea afirma ca ea a fost la volan, ca a avut alcoolemie 0 şi că sunt oameni respectabili.

Poliţia a anunţat că va face verificări în acest caz, dar că până la apariţia imaginilor în spaţiul public nu a fost depusă nicio plângere. Ministrul de Interne Carmen Dan a afirmat că lipsa de explicaţii generează speculaţii, iar campania de informare privind interacţiunea cu cetăţenii trebuie începută cât mai curând. Poliţia Capitalei a precizat că medicul a fost amendat pentru injurii adresate poliţiştilor şi pentru refuzul de a prezenta documentele de identitate.

Şeful Secţiei obstetrică – ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control, a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima şi pentru că a adresat repetate injurii poliţiştilor, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei, care precizează că cei doi poliţişti nu au raportat evenimentul superiorilor, în acest sens şi pentru verificarea modului în care au intervenit poliţiştii, fiind declanşat un control.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei spun că la volanul maşinii se afla o femeie care îl însoţea pe medic şi căreia i s-a solicitat prezentarea documentelor de identitate şi verificarea cu aparatul etilotest, moment în care bărbatul a coborât din maşină şi ar fi devenit recalcitrant, încercând să împiedice testul pentru alcolemie şi înjurând poliţiştii.

„Având în vedere situaţia creată, s-a încercat conducerea acestuia către autospeciala de poliţie pentru îndeplinirea procedurii de identificare, acesta opunându-se. La momentul la care s-a ajuns la maşina de poliţie, conducătoarea auto a adus cartea de identitate a bărbatului. Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, respectiv pentru refuzul de legitimare şi pentru adresarea de expresii jignitoare, în conformitate cu prevederile legii, în cuantum de 500 de lei”, au declarat reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit acestora, cei doi poliţişti ai Brigăzii Rutiere nu au raportat superiorilor incidentul din trafic, iar în acest sens şi pentru verificarea modului în care au intervenit poliţiştii fiind declanşat un control.

„Menţionăm că, în conformitate cu legea, orice persoană are obligaţia de a prezenta documentele de identitate la solicitarea poliţiştilor”, subliniază Poliţia Capitalei.

Scandal în trafic în Capitală, azi-noapte. E uimitor cine e bărbatul care i-a făcut pe poliţişti "petarde", apoi a început să cânte manele – https://goo.gl/2JDY2S

Posted by StirileProTV on 14 August 2017

VEZI VIDEO COMPLET AICI.

Ultimile din

Mergi la SUS