Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO. Prin ce a trecut fetița de numai 10 ani din Brăila după ce a fost răpită de doi indivizi din fața unui magazin. Informații din dosar sunt teribile

in ExtraNews de
horacredit.ro/

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul fetiței de 10 de ani din Brăila care a fost răpită și violată doi indivizi. Cei doi frați, de 20 și 30 de ani, au abuzat-o pe copilă în repetate rânduri: au dus-o pe un teren viran, apoi într-un apartament. Autoritățile oferă detalii halucinante despre felul în care s-au desfășurat lucrurile.

Vă avertizăm că informațiile prezentate sunt unele cu un puternic impact emotional!

Cei doi monștri, Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) și Mămăligeanu Corin (20 de ani) au răpit-o pe minoră din fața unui magazin. Procurorii spun că fetița a fost ore în șir torturată și supusă unor chinuri groaznice, care nu pot fi descrise în detaliu.

„Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin „non stop” de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act s3xual”, potrivit procurorului de caz.

Ulterior, fetița a fost dusă într-un apartament, acolo unde ororile au continuat. Cei doi bărbați au obligat-o pe micuță să întrețină raporturi s3xuale greu de imaginat. Mult mai grav este însă că indivizii au abuzat-o chiar și după ce micuța a leșinat, potrivit Adevărul.

Abandonată în locul de unde a fost răpită

După ce a trecut prin chinurile groaznice, fetița a fost lăsată plină de sânge în fața magazinului de unde o răpiseră. Copila a reușit cu greu să ajungă acasă și să le povestească părinților prin ce a trecut. Șocați, aceștia au anunțat imediat autoritățile.

Cei doi bărbați au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile.

EI SUNT CEI DOI BRĂILENI CARE AU BĂTUT ȘI VIOLAT O FETIȚĂ DE DOAR 10 ANI❗️Indivizii au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Minora a fost ademenită, în seara de duminică, în timp ce se afla pe stradă, în cartierul Vidin, tinerii supunând-o la chinuri de neimaginat.

Publicată de debraila.ro pe Marţi, 26 noiembrie 2019

horacredit.ro/

Ultimile din

Mergi la SUS