Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO! O ființă fără nimic omenesc în ea lovește o mamă și un copil. Voi puteți concepe că există o ființă care să fie în stare să facă asta?

in ExtraNews de

Cum poate un bărbat să lovească o femeie? Cum poate un bărbat să lovească o mamă? Cum poate un bărbat să lovească un copil? Voi puteți concepe că există o ființă care să fie în stare să facă toate astea? Cu greu, poate într-un scenariu de film să fie descrisă o astfel de scenă, dar s-a întâmplat cu adevărat, astăzi, în Constanța.

O femeie însoțită de un băiețel au fost victimele agresiunii unui bărbat, supărat că, potrivit imaginilor, femeia nu a reușit să dea pantalonașii micuțului jos pentru a-și face nevoile.

Imaginile au fost publicate de reporterntv.ro, fiind trimise de un constănțean oripilat de violența scenei la care a asistat.

Potrivit sursei citate, mai mulți martori ai scenei de violență au intervenit, eușind să oprească accesul de furie al bărbatulu.

Femeia a refuzat să solicite intervenția polițiștilor și a plecat plângând, a declarat unul din martori.

Un alt caz de violență conjugală în care femeia rămâne complet neajutorată, statul făcându-se doar că ar putea-o feri de violență. Un alt destin frânt din fragedă pruncie, care va fi nevoit să suporte și să îndure povara bătăilor la care a fost martor.

Ultimile din

Mergi la SUS