Video. Ecaterina Andronescu, aplaudată la mișto de elevi, la fiecare frază. Momente jenante pentru ministru

in Politic de

Discursul ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, susţinut în faţa olimpicilor naţionali de Informatică, la Suceava, a fost presărat cu ropote de aplauze după aproape fiecare frază, potrivit unui clip publicat pe Youtube.com. În imagini se poate vedea că în timpul discursului elevii din public se amuză şi aplaudă atunci când ministrul încheie câte o idee.
Ministrul Ecaterina Andronescu a fost prezentă, vineri, 3 mai 2019, la desfășurarea probei de baraj din cadrul Olimpiadei Naționale de Informatică în vederea constituirii lotului național de seniori (liceu) pentru competițiile internaționale, eveniment găzduit de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), potrivit unui comunicat oficial.

Ecaterina Andronescu: “Mă adresez întâi elitelor şcolii româneşti, vouă dragi elevi, care aţi intrat într-adevăr în ceea ce numim elitele şcolii româneşti, iar performanţa voastră onorează şcoala dumneavoastră. (aplauze)

Şi vă felicit pentru asta.

Cred că astăzi omenirea este împinsă în evoluţia ei de tehnologie şi de ştiinţă (apaluze) chiar adacă o să se supere cei care vin din zona umanistă.

Şi dacă tehnologia este cea care determină evoluţia omenirii, fără îndoială informatica este vârful de lance (aplauze) nu poate lipsi din nicio tehnologie…. (aplauze).”