Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VIDEO cenzurat la TV. Protest fara precedent in Romania. Ambasada Rusiei a fost luata cu asalt cu drapele SUA.

in Politic de

Televiziunile au cenzurat un protest fara precedent. Aproximativ 200 de protestatari #REZIST, cu zeci de drapele ale tarilor NATO au participat la un mars si au luat cu asalt Guvernul, Ambasada Rusiei si sediul PSD. La Arcul de Triumf, protestatarii au inconjurat monumentul cu drapelele tarilor NATO si UE.

VIDEO: Imagini pe care nu le-au aratat televiziunile de stiri controlate de patroni penali, televiziuni care promoveaza numai mesaje impotriva partenerilor strategici ai Romaniei.

Protestul este o reactie la declaratiile liderilor PSD impotriva ambasadorilor SUA si UK, impotriva companiilor multinationale si initiativei Guvernului Tudose de a impozita romanii din diaspora.
Oamenii au venit cu drapele ale tarilor UE si NATO de care sunt legati sufleteste, unde au rude sau prieteni, pentru a arata public faptul ca Romania face parte si la propriu din familia occidentala a democratiilor consolidate unde sunt peste 5 milioane de romani.
De la ora 19.00 s-au adunat in Piata Victoriei sute de persoane are au dus zeci de drapele ale tarilor UE si NATO, unde sunt si comunitati romanesti numeroase. Drapelele SUA si al Marii Britanii au fost aduse si pentru a raspunde astfel liderului infractor al PSD, Liviu Dragnea, care a atacat ambasadorii acestor tari.

Protestul cu drapele UE și NATO a trecut prin fata Guvernului României, pe la Ambasada Rusiei, la sediile PSD și ALDE și a înconjurat Arcul de Triumf.

Posted by Sustin presa liberă. Respect on 18 Septembrie 2017

Sursa: Aktual24.ro

 

 

Ultimile din

Mergi la SUS