Victor Rebengiuc, despre România: „Viitorul îl văd o nenorocire. Îl văd sumbru. Românii trebuie să …”

in ExtraNews

La 100 de ani de la Marea Unire, Victor Rebengiuc vede un viitor negru pentru România. Și totul se reduce la vot. Milioane de români votează politicieni corupți, câteva mii de români participă la falsificare de voturi fără niciun pic de remușcare iar alte milioane de români stau acasă cu scuza că nu au ce să voteze.

Actorul nu are mari speranţe nici în ceea ce priveşte viitorul României şi spune că singura soluţie ar fi ca românii să înţeleagă importanţa votului, să conştientizeze ce se întâmplă în ţară şi să depună eforturi, nu doar să aştepte să li se ofere lucruri, potrivit News.ro, preluat de Adevarul.

„Dezamăgire. Deznădejde. Atât. Nu e în niciun fel acest moment. Este o nenorocire! Mie îmi lipsesc 15 ani până la 100, pentru mine a fost important accesul la tron al regelui, faptul de la 23 August a fost un act important politic făcut de rege şi, pe urmă, sunt numai momente de nenorocire – din 1945 şi de la alegerile din 1946 sunt 50 de ani de nenorocire, din care n-am scăpat.

Şi cine ştie când vom scăpa? Eu unul mi-am pierdut orice nădejde. Viitorul îl văd o nenorocire.

Aceeaşi nenorocire. Îl văd sumbru. Românii trebuie să voteze calumea, să îşi dea seama ce se întâmplă, dar nu ai cu cine vorbi. Nimeni nu se gândeşte la ţară. Numai «să ne dea!». «Dacă ne dă, e bine», acesta e discursul“, a declarat Rebengiuc pentru news.ro.