Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Victor Ponta este indignat de faptul că prea mulți oameni din conducerea țării sunt din Teleorman: Pare că trăim în Evul Mediu sau în Sicilia perioadei în care totul era condus de „Cosa Nostra”!

in ExtraNews/Politic

Fostul premier PSD Victor Ponta, într-o postare pe pagina sa de Facebook, ridică problema oamenilor promovați în actuala conducere a țării care sunt din Teleorman, dar care „au fost aleși pentru funcții cei atât de obedienți încât să execute orice ordin și atât de săraci intelectual încât să nu aibă nicio capacitate de gândire independentă”.
Ce a postat Victor Ponta:
„Președintele PSD ( și Președinte al Camerei Deputaților) este din Teleorman / el numește Președinte Executiv al PSD și Prim Ministru o doamnă tot din Teleorman / Doamna Prim Ministru din Teleorman numește în funcția de Ministru de Interne o altă doamnă-tot din Teleorman/ Doamna Ministru de Interne din Teleorman numește în fruntea Jandarmeriei Române ( după gravele incidente din 10 August) un domn colonel tot din Teleorman!!!

Oare numai mie îmi sună fraza de mai sus ca o glumă proastă sau ca o nebunie totală?!? Doar eu cred că Dumnezeu când vrea să piardă pe cineva întâi îi ia mințile? Pare că trăim în Evul Mediu sau în Sicilia perioadei în care totul era condus de “Cosa Nostra”!

Cunosc foarte mulți oameni din Teleorman cu foarte mult bun simț, competenți și onești / în cazul de mai sus însă aceste criterii nu au contat-au fost aleși pentru funcții cei atât de obedienți încât să execute orice ordin și atât de săraci intelectual încât să nu aibă nicio capacitate de gândire independentă-și asta reprezintă o gravă problemă de structură instituțională pentru România !

Problema adevărată nu este originea județeană a respectivilor oameni / ci faptul că promovarea lor are loc pe niște criterii feudale și mafiote incompatibile cu un stat modern ! Iar ceea ce face Dragnea la București la nivel Central acum au înțeles să facă în fiecare județ micii baroni locali implementați și sprijiniți de el ! Boala clientelismului și nepotismului a ajuns la un nivel cronic.

Știu că înainte de 1989 era plină conducerea țării de oamenii din Scornicești și din zona natală a lui Ceaușescu- niciodată însă nu s-a ajuns la ce este azi! Singurul exemplu azi în lume de lider politic care a promovat în conducere doar rude și oameni din zona sa natală este Bashar Al Assad în Siria-nu cred că acesta este un model pt. România.

Am avut multe ocazii în care i-am spus și lui Dragnea și celorlalți lideri din PSD că România nu este și nu poate fi condusă la fel ca și Consiliul Județean Teleorman/ s-a dovedit că Dragnea nu poate să depășească acest nivel și că va produce doar dezastre cât timp va avea puterea absolută de azi .

Mă gândesc însă când ( nu dacă) oamenii din București, Ardeal, Banat, Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia sau restul Olteniei îi vor lua de mânecă pe deputații și senatorii lor și le vor spune „dacă vă place așa de tare Dragnea mutați-vă toți la el în Teleorman la Lacul Belina sau în Brazilia și dați-ne țara noastră înapoi”! Eu zic că acea zi este mai aproape decât credem acum.”
Adevărul este că fostul premier al României a punctat o realitate existentă. Oare celelalte zone ale României nu au oameni valoroși care să facă parte din conducerea țării?

 

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS