Viaţa i-a fost distrusă de un câştig la LOTERIE la doar 21 de ani! „Nu voi mai juca niciodată”

in Diverse de

Jane Park a câştigat premiul cel mare când avea doar 17 ani, devenind astfel cel mai tânăr câştigător de loterie din Marea Britanie. Cei mai mulţi bani i-a cheltuit pe proceduri de înfrumuseţare, una dintre ele provocându-i o septicemie.

Potrivit Daily Mail, tânăra, care a cheltuit 50.000 de lire sterline pe tratamente de înfrumuseţare, din suma de 1 milion de lire sterline câştigaţi în 2013, a dezvăluit la o emisiune televizată că se află în agonie de câteva luni. „Sunt puţin mai bine, dar nu grozav”, a declarat Jane la emisiunea britanică Morning Today. Ultima procedură, de lifting a posteriorului, a avut loc în Turcia şi ar fi costat 5.000 de lire sterline, conform zvonurilor din media. În urma acesteia, Jane ar fi avut o alergie severă, care s-a înrăutăţit în zilele următoare.

Anterior, aceasta a declarat că are în vedere o acţiune în justiţie împotriva Loteriei, care „i-a plătit”, practic, toate aceste tratamente, deoarece, susţine aceasta, viaţa sa ar fi fost mult mai bună dacă nu ar fi devenit milionară la o vârstă atât de fragedă.

Deşi s-a răzgândit în cele din urmă în legătură cu acţionarea în instanţă a loteriei, Jane Park, care locuişte acum în Scoţia, declară că încă mai regretă faptul că şi-a făcut public câştigul şi că nu va mai participa niciodată. De asemenea, sfătuieşte tinerii să fie mai rezervaţi în legătură cu astfel de decizii.

Sursa articolului: businessmagazin.ro