Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Vesti triste pentru mii de romani! Se da legea care le diminueaza substantial veniturile, chiar inainte de sarbatori.

in Politic de

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a eloborat un proiect de lege care limiteaza situatiile in care se poate cumula pensia cu salariul in sistemul bugetar, scrie romaniatv.net, citand surse oficiale. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a confirmat ca lucreaza la un astfel de proiect de lege.

„Da, se lucreaza la un proiect de lege, in cadrul echipei mele, la Ministerul Muncii, am facut o prima lectura a unei variante, urmeaza sa o finalizam, pe masura ce colectam toate informatiile legate de persoanele carora li s-ar aplica o asemenea prevedere”, a declarat Violeta Alexandru sambata, la Digi24.

”Proiectul este finalizat si va fi discutat mai intai intre membrii Cabinetului, care vor face observatii, iar apoi va fi luata decizia cu privirea la promovarea acestuia in mod oficial de catre Executiv”, au precizat sursele citate de Profit.

In Ministerul de Interne, de exemplu, sunt intalnite frecvent cazuri de angajati care s-au pensionat la 40-50 de ani, iar apoi s-au reangajat in structurile ministerului, incasand atat pensie, cat si salariu.

Ultimile din

Mergi la SUS