Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

VESTEA care i-a picat ca un TRĂZNET! 30 de zile de arest preventiv pentru fostul deputat Cristian Boureanu

in Monden

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile după scandalul din trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Boureanu a fost audiat timp de opt ore, după ce a lovit un poliţist şi i-a prins mâna în uşa maşinii.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, Boureanu fusese reţinut pentru 24 de ore în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Ulterior s-a luat decizia arestării sale pentru 30 de zile.

”O să vedeți probele și dânsul a fost cel care m-a împins primul pe mine. M-a înjurat. A declarat inclusiv şeful de misiune că niciodată nu am înjurat pe niciunul dintre cei de acolo, din cei opt”, a spus Cristian Boureanu, la ieșirea din sediul Judecătoriei Sectorului 1.

Potrivit unor surse judiciare, la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră sunt audiate de un procuror toate persoanele implicate în acest caz – şoferul, prietena lui Boureanu, cei doi politişti, dar şi alţi martori. Fostul deputat Cristian Boureanu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală în urma unui incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, a fost externat vineri după-amiază. El avea un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar, potrivit News.ro.  De asemenea, la Spitalul „Floreasca” a ajuns şi un poliţist implicat în incident, care însă nu a necesitat internarea. Poliţia nu a explicat circumstanţele în care Boureanu s-a ales cu traumatismul cranian.

Citeste mai mult: adev.ro/orbhi5


Loading...

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS