Veste teribila de la spital, despre fata gasita plina de sange pe strada: „A fost violata!” Care este starea ei de sanatate! Politistii i-au intors spatele

in ExtraNews de

Adolescenta din Galaţi, filmată plină de sânge în timp ce aştepta ca cineva să o ajute, are o poveste extrem de tristă. În acest weekend fata ar fi fost violată şi, în şoc fiind, a rămas blocată pe stradă, neştiind ce să mai facă.

Potrivit unui mesaj publicat pe reţelele de socializare de către cea care a filmat-o pe adolescentă, aceasta provine dintr-o familie defavorizată. În aceste momente grele, părinţii ei nu îi pot fi alături. Ea locuieşte într-un centru de plasament.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, este mesajul apărut pe reţelele de socializare.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului, dar au refuzat să se dea jos din maşină, sunt cercetaţi disciplinar.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele: Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.