Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Veste EXCEPTIONALA sau INTOXICARE MEDIA, trecuta sub tacere de conducerea ROMANIEI!

in Diverse de

De cele mai multe ori, pe Facebook găsim numai prostii! Însă, câteodată, apar şi materiale remarcabile. Am plăcerea de a plasa, mai jos, unul dintre ele, având permisiunea autorului articolului, domnul VALENTIN URSU:

“Anton Lixăndroiu, cetăţean american şi român, a obţinut, după ani de procese, ca Ungaria să-şi ceară scuze pentru HOLOCAUSTUL săvârşit asupra românilor din Transilvania, ca urmare a Dictatului de la Viena.

Interesant este că cei de la Bruxelles au spus, iniţial, că “nu pot lua în considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului Internaţional, dat fiind că aceste crime s-au petrecut înainte de înfiinţarea acestui tribunal”. După acest răspuns imbecil, Anton Lixăndroiu s-a adresat O.N.U., cerând ca toţi criminalii judecaţi la sfârşitul celui de al 2-lea Război Mondial, inclusiv Hitler, Mussolini, Horty, să fie reabilitaţi, deoarece aceştia au comis crime înainte de înfiinţarea Tribunalului International.

Răspunsul şi rezultatul-bombă a fost că UNGARIA ŞI-A CERUT IERTARE ÎN PLENUL O.N.U., PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI! O premieră! În România, ştirea a fost lăsată deoparte. Să nu se supere U.D.M.R.-ul.

O intoxicare grosolana: Pretinsele scuze ale Ungariei pentru genocidul antiromanesc, o gogosita a propagandei maghiare. Ungaria NU si-a cerut scuze la ONU pentru “holocaustul antiromanesc” din Ardeal.

Un articol de la Frontpress – care se vede ca a publicat stirea animat doar cu bune intentii, dar cunoasteti vorba… – mi-a atras atentia printr-o dezinformarea grosolana de sub-presa, la care au achiesat, fara o minima verificare, zeci de site-uri. Intoxicarea este menita sa arate, pe fond, cat de draguta ar fi Ungaria si cu noi, romanii. “Stirea” este ca, cica, Ungaria si-ar fi cerut scuze la ONU (!) pentru “holocaustul antiromanesc” din Transilvania ocupata, dupa ce un roman l-ar fi obligat (!) pe ambasadorul ungur la Natiunile Unite sa faca asta, in plenul Adunarii! Iar presa din Romania, vezi-Doamne!, ar fi ascuns maretul eveniment.

Ion Tamas a scris: oameni buni, Oameni buni, imi pare tare rau dar, dupa cercetarile facute in internet, am ajuns la concluzia ca stirea primita cu privire la Anton Lixandroiu referitoare la “scuzele” ungurilor pentru atrocitatile facute dupa 1940 in Ardeal este falsa. Am citit “scuza” intr-o varietate de relatari in engleza :

https://www.google.de/search?q=Csaba+Korosi+MT+Holocaust apoi pe ungureste: http://www.szon.hu/holokauszt-emlekev-korosi-csaba-magyarorszag-eloszor-kert-bocsanatot-az-ensz-ben-a-holokausztert/2463550

si Körösi nu mentioneaza nici un cuvant despre Transilvania. El se refera DOAR la faptul ca Ungaria a contribuit la holocaust si se scuza pentru fapt. (acum ei au devenit “buni de plata” – reparatiile, cum se mai numeste treaba. nota.mea) Daca voi aveti ceva de comentat sau ati gasit ceva despre scuza ungurilor pentru faradelegile lor fata de ardelenii romani din acea perioada, m-as bucura sa primesc ceva de la voi.

Acum intrebarea este daca in urma procesului castigat legat de HOLOCAUSTUL săvârşit asupra românilor din Transilvania  , de ce Ungaria are neobrazarea sa ne vorbeasca de minoritatile din Romania, de ce au tupeul sa declare ca „România este Statul Islamic al Uniunii Europene în secolul XXI”, de ce ne vorbesc ei de dreptul secuilor din România?  De ce nu-si pot vedea de problemele lor fara ca la fiecare miting sa mentioneze Roamnia?

Rusine!!! Noi, romanii suportam si inghitim multe. Eu unul cred ca nu si-au cerut scuze pentru genocidul antiromanesc si nici nu au remuscari pentru actiunile lor din istorie…

 Sursa – Un semnal mediatizat de Victor Roncea

Read more: http://romaniabreakingnews.ro/

DISTRIBUIE SI TU ACEST ARTICOL!

Ultimile din

Mergi la SUS