Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Vă blestem conducători ai României și-n pușcărie dacă v-aș băga pe toți, cu nimenea nu aș greși. Vă blestem să muriți stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită”! Mesajul lui Andrei Gheorghe, redistribuit de mii de români

in ExtraNews

Un mesaj postat pe Facebook de Andrei Gheorghe in septembrie 2017 a fost redistribuit de peste 8.000 de romani, acum, dupa disparitia sa. „Va blestem conducatori ai Romaniei si’n puscarie daca v’as baga pe toti, cu nimenea nu as gresi”, spunea atunci Gheoerghe.

„Sint obosit. Am fost ‘generatia de sacrificiu’ si am crezut ca dupa un drum lung si greu o sa ajungem intr’o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost asa. Drumul nu ducea nicaieri si intr’o zi satui de foame si mizerie ne’am revoltat, ne’am ucis conducatorii si am crezut ca dupa un alt drum lung si greu o sa ajungem la malul unei ape dulci. Apa insa e salcie, terenul mlastinos si cei mai nevolnici si netrebnici dintre noi se rasfata in calesti scumpe, copiii lor ni se urca in cap si danseaza tontoroiul iar parintii nostri mor incet de piocianic. Fratii fug scirbiti si’si cauta fericirea in alte zari. Speranta a lesinat batuta de jandarmi, Infinitul lucreaza la un mall iar eu imi numar firfireii si ma gandesc daca’mi ajung de o funie mai sanatoasa. In fata nu vad nimic decit bezna si intuneric, in jurul nostru doar mizerie si dezmat si nu mai pot si nu mai am rabdare. Am inima uscata si’n gura gust de cenusa.

Va blestem conducatori ai Romaniei si’n puscarie daca v’as baga pe toti, cu nimenea nu as gresi. Va blestem cu spitalele, scolile, soselele, spagile, infumurarile si prostia voastra agresiva. Va blestem sa muriti stind la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita, intr’un oras obisnuit, cu doi copii obezi si beti in sufragerie si cu parintii in intretinere pe veci. Sint obosit si drumul nu se mai zareste”, scria Andrei Gheorghe pe Facebook, pe 10 septembrie 2017.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS