Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Uscarea rufelor în balcoanele deschise sau bătutul covoarelor în spatele blocului vor fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei

in ExtraNews

Uscarea rufelor în balcoanele deschise sau bătutul covoarelor în spatele blocului vor fi sancţionate în municipiul Buzău, de la 1 decembrie, cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei , potrivit prevederilor unui nou regulament de convieţuire socială votat ieri de consilierii municipali.

Aceeaşi amendă va fi aplicată de către poliția locală şi persoanelor care scuipă pe domeniul public sau aruncă hârtii, dar şi celor surprinşi că scriu sau desenează pe faţadele clădirilor, pe garduri sau monumente de pe raza municipiului. Iniţiatorul regulamentului a fost chiar primarul Buzăului, Constantin Toma.

Sursa: jurnalul.ro

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Loading...

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS
  • VIDEOCHAT IASI