Urare cutremurătoare de ziua Alexandrei Măceșanu. Mesajul dramatic transmis de mama fetei

in ExtraNews de

Urarea cutremurătoare făcută de ziua fetei, chiar de mama acesteia a șocat pe toată lumea. Femeia a încărcat un clip video pe pagina de Facebook cu ocazia aniversării celor 16 ani ai Alexandrei.

Mama îndurerată, a victimei lui Gheorghe Dincă a ținut să mulțumească tuturor oamenilor din Piața Revoluției care îi susține și de asemenea tuturor celor care le trimit mesaje de bine.

„Deci Alexandra pentru noi este vie! Nici pe departe nu este cum zice Dincă, că este moartă. La mulți ani, Alexandra! Te iubim! Mami, tati și toată familia noastră. Ți-am făcut tortuleț, ți-am luat și ursulețul pe care ți-l doreai. Și te iubim mami!” spune femeia printre lacrimi.

„Alexandra este vie! La mulți ani, Alexandra!”

Tudorița Măceșanu a încărcat clipul video pe site-ul de socializare pentru a-i transmite la mulți ani fiicei sale, care susține din răsputeri că este vie și spune că îi pare rău că nu poate fi alături de cei care s-au reunit pentru a-i aduce un omagiu Alexandrei.

Colegii tinerei nu au uitat de ziua ei şi s-au strâns în centrul oraşului Caracal. Între timp, un important om de afaceri din România oferă 100 de mii de euro recompensă celor care le aduc pe cele două fete acasă.