Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Uneori, viața chiar bate filmul! Țigări de contrabandă, urmărire, focuri de avertisment este scenariul unei urmăriri în Maramureș, cu un final la fel de palpitant

in ExtraNews de

Acțiunea s-a petrecut vineri dimineața, pe raza localității Repedea, Maramureș. Un șofer care conducea pe repede înainte un microbuz, nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră.
Polițiștii aveau informații că șoferul autovehiculul transporta țigări de contrabandă. Viteza mare cu care era condus microbuzul care nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră, i-a făcut pe aceștia să plece în urmărirea lui, să folosească semnale acustice și luminoase pentru a îl opri. Bărbatul de la volan nu a oprit și se îndrepta cu viteză mare spre localitatea Ruscova. Polițiștii au început să tragă focuri de avertisment atât în plan vertical, cât și asupra pneurilor microbuzului.
Văzând că nu are șanse să scape de polițiști, șoferul a sărit din mers din mașină, în apropierea localității Vișeul de Jos și a fugit într-o pădure. Autovehiculul rămas fără șofer, s-a oprit într-un cap de pod și a rămas în așteptarea urmăritorilor, cam șifonat, fiind avariat.
Polițiștii de frontieră au efectuat controlul vamal al vehiculului, descoperind 19.990 pachete de țigări de mărci diferite în valoare de 234.000 de lei. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării.
Microbuzul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar șoferul-cascador, în vârstă de 19 ani, a fost prins și reținut sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

Ultimile din

Mergi la SUS