Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un ucigaș plătit a dezvăluit tarifele pe care le practica. Cât cerea pentru a elimina pe cineva

in Extern de

Giancarlo Orsini, un asasin plătit a dezvăluit anchetatorilor ce tarife practica pentru a pune în aplicare comenzile date de mafioți.

Un ucigaș plătit din Italia a dezvăluit anchetatorilor care era „lista sa de prețuri” pentru atacurile armate care i-au fost comandate de organizațiile mafiote dinRoma. Conform Telegraph, care citează Corriere della Sera, este vorba deGiancarlo Orsini un fost bodyguard la diverse cluburi de noapte din capitala Italiei, care a dus la îndeplinire diverse contracte cu Mafia italiană între anii 2013 și 2014.

Acesta a povestit investigatorilor că a pretins și a primit de la 3500 de euro pentru o împușcătură în piciorul unei ținte până la 25.000 de euro pentru a ucide pe cineva. Giancarlo Orisini a recunoscut, conform anchetatorilor italieni, 5 atacuri armate și crime care erau cu autor necunoscut și care erau legate de reglări de conturi ale crimei organizate din Italia.

Cum acționa ucigașul plătit și care erau tarifele practicate?

Tot timpul acesta se afla în mișcare pe un scuter, purtând ochelari de soare și cască pentru a nu fi recunoscut și se oprea lângă victima pe care o avea drept țintă. O anunța pe aceasta că este călăul trimis să regleze conturile și apoi o împușca pentru a o răni sau o ucide în funcție de comanda primită de la mafioți.

3500 de euro a primit Giancarlo Orsini pentru a o împușca pe Cinzia Pugliese, o propietară de salon de cosmetică în vârstă de 61 de ani. Acesta a oprit scuterul său în fața femeii, având viziera lăsată, a întrebat-o dacă ea este Cinzia apoi a împușcat-o în ambele picioare. Alți doi italieni au fost împușcați în același fel dar numele lor nu a fost făcut public.

17.000 de euro a primit Orsini pentru a îl împușca în piept pe Federico Di Meo, un tânăr și ambițios traficant de droguri în vârstă de 37 de ani. Italianulderanjase un cartel albanez care l-a plătit pe asasin pentru a-l elimina pe dealerul care îi încălcase teritoriul.

25.000 de euro a primit asasinul pentru a-l ucide pe Sesto Corvini, un antreprenor italian, care a fost împușcat în mașina sa de serviciu, lângă periferia Romei. Asasinul a mărturisit anchetatorilor că ordinul de ucidere a lui Sesto Corvini a fost dat ca urmare a unei răzbunări dorite de un mafiot.

Poliția italiană a precizat că Giancarlo Orsini a fost identifict și arestat după ce un scuter care fusese folosit într-un jaf a fost găsit în locuința sa. După o percheziție mai atentă, anchetatorii au descoperit și o pereche de ochelari de soare cu urme de sânge dar și arma care fusese folosită de asasin pentru a își duce la îndeplinire comenzile.

Alte șase persoane au fost arestate după confesiunile asasinului plătit, poliția făcând în continuare cercetări în acest caz

Mergi la SUS