Un tânăr din Galați a încercat să bată un alt şofer care s-a dovedit a fi CAMPION LA LUPTE! Ce lectie DURA a primit

in Diverse de

Doi șoferi și-au împărțit pumni în mijlocul străzii, după ce s-au șicanat în trafic. Momentul în care cei doi se lovesc a fost filmat de un alt șofer.

Scena șocantă s-a petrecut zona Grădinii publice. Potrivit polițiștilor, șoferul de 29 de ani l-a șicanat minute bune pe un altul de 50 de ani. Același conducător auto care a început șicana s-a oprit brusc în fața mașinii conduse de șoferul de 50 de ani. A coborât nervos din mașină și a sărit la bătaie. Numai că s-a pus cu cine nu trebuie. Bărbatul de 50 de ani este un fost luptător, așa că a reușit să-l imobilizeze pe bătăuș și a sunat și la 112.

Un echipaj de la Secția 5 i-a chemat pe cei doi la audieri, iar în cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „lovire și alte violențe”.

După ce a sărit la gâtul şoferului care l-a claxonat, tânărul de 29 ani a fost rapid pus la pământ şi imobilizat de campionul la lupte până la sosirea poliţiei.

Întreaga scenă a fost filmată de un alt participant la trafic.

În final, tânărul din Galaţi s-a ales cu amendă consistentă din partea poliţiei, dar şi cu o bătaie zdravănă şi cel mai probabil, data viitoare, se va gândi de două ori înainte de a mai provoca un alt şofer în trafic.

Sursa foto: Facebook/Grupul Soferilor din Galati

https://youtu.be/G2e26_TWcdo