Un tânăr din Arad și-a filmat sinuciderea. A sunat la 112 pentru a anunța că se va sinucide, și-a așezat telefonul ca să surprindă imaginile, apoi s-a întins pe calea ferată

in ExtraNews de

Gest șocant al unui tânăr din Arad. A sunat la 112 pentru a anunța că se va sinucide, și-a așezat telefonul ca să surprindă imaginile, apoi s-a întins pe calea ferată chiar înainte ca un tren care circula pe ruta Arad – Timișoara să treacă pe acolo.

Incidentul a avut loc marți în zona Aradul Nou, după podul de cale ferată, transmite Aradon.ro.

Martorii au povestit că tânărul de 25 de ani s-a întins pe linia de cale ferată cu intenția de a se sinucide. În momentul impactului, el avea căşti în urechi şi telefonul pe modul de filmare sau transmitere live. Mecanicul ar fi încercat să oprească trenul înainte să-l lovească, dar era prea aproape pentru a-l mai evita.

Mai mult, înainte să recurgă la acest gest, tânărul a sunat la 112 și a povestit ce urma să facă.

„Este vorba de un tânăr de aproximativ 25 de ani, accidentat mortal pe podul CFR Micalaca-Aradu Nou de trenul Regio 2604, care circula pe direcția Arad – Timișoara. Se efectuează verificări pentru stabilirea identității victimei și circumstanțele care au dus la producerea acestui accident”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Circulația a patru trenuri a fost afectată.