Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un tânăr a putut sa-si răscumpere ferma familiei sale cu ajutorul a 200 de fermieri care au ramat tacuti.

in Agricultura de

La licitație s-au prezentat aproximativ 200 de fermieri, un număr care anula orice șansă ca David și tatăl său să mai poată câștiga ferma. În plus, fermierul nu și-ar fi imaginat niciodată că acei oameni nu sunt acolo pentru a „concura” cu el, ci pentru a-l ajuta cu un gest simbolic.

Într-o zi, terenul a apărut la o licitație de vânzare. David și tatăl său au hotărât să facă tot posibilul pentru a recupera pământul. După ce au petrecut zile și nopți încercând să determine cum își vor putea permite să cumpere terenul, ziua licitației se apropia. Atât David, cât și tatăl său au simțit că nu vor reuși niciodată să-și cumpere terenul, din cauza concurenței aprige. Cu toate acestea, au avut credință în Dumnezeu și au decis să facă ceea ce pot și să vadă ce se întâmplă. Când și-au plasat oferta, au tras aer în piept, așteptând următoarea ofertă.

Totuși, spre surprinderea lor, toți cei din încăpere au tăcut. Nimeni nu încercase nici măcar să solicite o nouă ofertă, până în momentul în care avea să fie anunțat câștigătorul licitației. A fost un miracol, un exemplu de bunătate și conștiință curată. Cei 200 de fermieri l-au lăsat pe David să liciteze singur și nu au încercat nici măcar să pună vreo contraofertă, deoarece știau că asta au de făcut.

„Am avut două zile profund uimitoare în viața mea. Prima a fost ziua în care s-a născut fiul meu. A doua a fost acea zi de neuitat, de la Casa de Licitații, unde am văzut că Dumnezeu lucrează prin oameni”, a spus David. Acesta este un exemplu al adevăratei puteri de bunătate și unitate din partea oamenilor, care au pus mai presus interesul unui străin față de cel propriu

Ultimile din

Mergi la SUS