Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un tânăr a fost arestat după ce sute de mii de lire s-au plătit în mod eronat în contul său bancar

in Extern de

Un tânăr comerciant a fost arestat după ce sute de mii de lire s-au plătit în mod eronat în contul său bancar, iar el nu a reacționat.

Sandeep Singh, în vârstă de 34 de ani, a primit pe parcursul a 2 ani în mod eronat circa 766.098 de lire sterline. Eroarea a survenit în momentul în care datele bărbatului au fost confundate cu cele ale unui cazinou din Wolverhampton, notează Evening Standard.

Cazinoul trebuia să încaseze banii de la două puncte de încasare, numai că fondurile nu ajungeau la destinație, ci intrau în contul comerciantului.

Singh a păstrat tăcerea despre această greșeală și nu a sesizat autoritățile. Cu banii încasați, în mod eronat, și-a cumpărat o casă și a transferat aproximativ 80 000 de lire sterline în India, a raportat Leicester Mercury.

Imediat după ce s-a aflat despre cazul său, bărbatul a fost arestat pentru 12 luni și a pledat vinovat în fața instanței.

Se pare că bărbatul a încercat „o dată sau de două ori” să ia legătura cu firma și să le raporteze problema, însă în cele din urmă s-a răzgândit.

Sursa: Stirileprotv.ro

Mergi la SUS