Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un român de 47 de ani, care a avut în grija o italiancă s-a trezit putred de bogat. Care este averea colosala primita mostenire

in Diverse de

Un român de 47 de ani, care a avut în grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu s-a trezit peste noapte putred de bogat, după ce ce femeia care a decedat i-a lasat o avere colosala.

Conform, ro.blastingnews.com, sase milioane de euro., atât va moşteni George Dobre, dupa ce Testamentul femeii, atacat în instanţă de rudele ei (o verişoară şi o mătuşă) a rămas valabil în faţa judecătorilor din Veneţia, românul devinind singurul moştenitor al averii.

Doi ani a durat procesul în urma căruia magistraţii au decis că testamentul femeii este clar şi fără echivoc. Dobre, fost îngrijitor personal al Paulei Fagarazzi, a devenit, între timp, apropiat al acesteia. Presa italiană vorbeşte chiar de o posibilă legătură amoroasă între cei doi, aşa cum susţin jurnaliştii de la nuovavenezia.gelocal.it

Şase milioane de euro. Atât va moşteni George Dobre, un român de 47 de ani, care a avut în grija sa pe Paula Fagarazzi, de 56 de ani pentru mai bine de un deceniu.Testamentul femeii, atacat în instanţă de rudele ei(o verişoară şi o mătuşă) a rămas valabil în faţa judecătorilor din Veneţia, astfel că românul devine singurul moştenitor al defunctei.

Ultimile din

Mergi la SUS