Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un român a realizat o fotografie spectaculoasă și s-a clasat pe locul 2 la un concurs internațional de fotografie cu drona, realizat de Dronestagram și Național Geographic

in Extern/ExtraNews de

Serpentinele de la Cheia fotografiate aerian de românul Călin Stan, i-au adus acestuia locul 2 la un concurs de fotografie internațional realizat de Dronestagram și Național Geographic. Imaginea aeriană prezintă serpentinele de la Cheia și a fost realizată de Călin Stan cu o drona în zona serpentinelor, pe DN1A.
Anul acesta a avut loc a IV-a ediție organizată la nivel global a concursului de fotografie cu tematică aeriană, organizat pe patru secțiuni: Natură, Oameni, Urban și Creativitate.
Sute de participanți amatori sau profesioniști din întreaga lume s-au înscris la acest concurs și fotografiile realizate de ei cu drona au fost analizate de specialiștii din cadrul Național Geographic și Dronestagram.
Călin Stan a ocupat locul doi la secțiunea Nature. O imagine realizată de un fotograf spaniol în Provance(Franța), a ocupat primul loc la aceeași secțiune.


Locul trei la secțiunea Nature a fost ocupat de o imagine a unor sloiuri de gheață din Groenlanda realizată de un fotograf francez.


Guillaume Jarret, directorul general al Dronestagram a declarat: „Am fost uimiți de calitatea deosebită a imaginilor prezentate în acest an” și a apreciat nivelul talentului care a crescut considerabil, dar și nivelul atins de tehnologie în prezent.

 

Mergi la SUS