Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un renumit clarvăzător britanic ne surprinde cu previziuni sumbre pentru anul 2018

in Diverse/ExtraNews de

Craig Hamilton Parker, un apreciat clarvăzător britanic, care a prezis victoria în alegeri a lui Trump, Brexit-ul, atentatul de la Nisa, ne surprinde cu previziunile pentru anul 2018.

Britanicul în vârstă de 62 de ani, și-a anunțat predicțiile pe blogul propriu, cum face în fiecare an. El este îngrijorat pentru anul care vine și ne surprinde cu o serie de previziuni care s-ar putea adeveri.

Craig Hamilton Parker este îngrijorat că 2018 va fi un an cu schimbări politice dramatice și prevede că în Coreea de Nord va avea loc o revoluție sângeroasă pentru înlăturarea dictatorului Kim Jong-un. Coreenii vor alunga din țară dictatorul împreună cu liderii politici apropiați.

Dronele vor fi folosite de teroriști pentru a lansa un atac cu arme chimice asupra unei capitale europene puternice, precum Londra, Berlinul sau amândouă.

Într-o școală europeană, un atac cu gaze toxice va fi împiedicat în ultimul moment.
O nouă epidemie de gripă, care ar putea porni de la un atac biologic în Coreea de Nord, va amenința lumea.
Și pentru ecomnomie, predicțiile sunt sumbre:

Spre sfârșitul anului 2018, euro va intra în cădere liberă și instabilitatea economică va genera revoluții în stradă în multe capitale europene.
În Italia va fi o mare criză economică și multe persoane nu-și vor mai putea plăti datoriile și se vor trezi în stradă.
Danemarca și Italia se vor retrage din Uniunea Europeană, așa cum a făcut Marea Britanie.
Un scandal uriaș va distruge moneda Bitcoin. În scandal vor fi implicate o companie americană de prestigiu și o grupare teroristă responsabilă în ultimii ani pentru numeroase atacuri în Europa și America.

Parker a mai prezis și că, anul viitor, fenomenele meteo extreme vor fi mai numeroase și vor distruge stabilitatea economică din regiunile afectate, iar vulcanul Vezuviu va avea una dintre cele mai puternice erupții din ultimii 100 de ani și va destabiliza întreaga regiune.
Vom vedea în anul 2018 câte previziuni se vor adeveri.

Ultimile din

Mergi la SUS