Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un profesor din Baia Mare s-a urcat pe catedră și a început să danseze în fața elevilor

in ExtraNews de

Un profesor din Baia Mare a fost filmat în timp ce dansa pe catedră, în fața elevilor săi. Atât Inspectoratul Școlar Maramureș, cât și conducerea școlii au demarat propriile verificări.

Conducerea colegiului a confirmat că dansul pe catedră s-a desfășurat în cadrul programului “Școala Altfel”. Dirigintele clasei, care este și profesor de engleză, s-a urcat pe catedră și a început să danseze. Imaginile care îl arată pe profesor dansând au fost surprinse chiar de către elevi, care le-au publicat în mediul online. Acesta nu a dorit sa comenteze imaginile. Conducerea școlii și inspectoratul au deschis anchete.

Gestul profesorului ar fi fost un exercițiu academic, susțin ambele instituții.

Andreea Țelman – directorul Colegiului Tehnic C. D. Nenițescu a declarat: „Acel incident s-a desfășurat în timpul programului Școala Altfel, colegul domnul profesor a vrut să demonstreze un comportament de tip negativ „așa nu”, referitor la unele genuri muzicale, referitor la modul copiilor cum să nu exprime comportamente negative în societate. Nu putem să judecăm pe nimeni. Domnul profesor nu a mai avut abateri disciplinare. Se va întruni o comisie care va ancheta situația, care va întocmi un raport. În urma raportului, o să avem un punct de vedere.”

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Maramureș a luat, de asemenea, poziţie: „Deja sunt in curs verificările, atât din partea inspectoratului, cât și din partea unității de învățământ. Am inteles ca domnul profesor, diriginte la clasa respectiva, avea o discuție cu elevii despre muzica și dans și era un exemplu „așa nu”, iar copiii gândindu-se sa facă ceva hazliu au făcut aceasta înregistrare. Este regretabil, pentru ca noi susținem doar comportamente model.”

Ultimile din

Mergi la SUS