Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un primar din PSD a semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice”! Ce îi sfătuiește pe colegii săi de partid

in Politic de

Un primar din PSD a semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice”. Edilul vrea ca lumea să nu îi mai privească cu alți ochi pe membrii PSD și își îndeamnă colegii social-democrați să-i urmeze exemplul.

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, a precizat că a fost contactat de câțiva membri ai Uniunii Salvați România.

„Am fost contactat de acești tineri pentru o discuție legată de inițiativa pe care ei o susțin. M-au intrebat dacă le răspund solicitării de a semna inițiativa de modificare a Constituției Fără penali in funcții publice’. Am acceptat pe loc! De aici și ținuta pentru care îmi cer scuze! Dar discuția a fost mult mai complexă. Mi-ar plăcea ca stimabilii domni (plus o domnișoara) să relateze întreaga discuție, pentru ca din punctul meu de vedere a fost vorba de mult mai mult decât despre o semnătură’, a precizat primarul Constantin Ana pe Facebook.

„Este o acțiune firească de a sprijni orice acțiune cetățeanască. Trăim într-o lume prea dezbinată și a fost un gest de bun simț din parte mea, cred. Suntem oameni normali și noi, cei din PSD, și vrem să fim tratați ca atare. Odată ce am făcut acest gest vreau să fiu urmat și de alți colegi de-ai mei de partid. Ce nu s-a spus, e că discuția cu acei tineri a fost mult mai amplă și i-am întrebat dacă știu cu ce se ocupă paramentarii lor de Dâmbovița, pentru că sunt total absenți și nu e nromal să nu te uiți în propria ogradă când îi critici pe toți. Toți membrii care au venit la mine erau USR. E un gest de normalitate, și îi îndemn pe toți să realizeze că nu există oameni buni și oameni răi, că psd-itșii nu sunt altfel de oameni’, a afirmat, pentru reporterpenet.ro, Constantin Ana, primar al orașului Pucioasa și membru PSD.

„Nu am nicio emoție. L-am informat pe președintele organizației județene că am semnat această inițiativă. Îi îndemn și pe colegii de partid să facă același lucru’, a mai spus Ana.

Ultimile din

Mergi la SUS