Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un poliţist a fost obligat să patruleze pe jos, după ce s-a plâns de starea maşinilor de Poliţie: „Sunt nişte sicrie pe roţi”

in ExtraNews de

Un agent de poliţie din Roman a fost obligat să patruleze pe jos după ce s-a plâns şefilor de starea maşinilor de Poliţie şi a refuzat să conducă un astfel de vehicul.

Problema maşinilor de Poliţie este una veche şi extrem de gravă pentru agenţii care îşi desfăşoară activitatea pe străzi relateaza observator.tv

Au existat cazuri în care maşinile s-au stricat în timpul misiunilor, dar şi cazuri în care maşinile au fost implicate în accidente rutiere.

„Noi, poliţiştii, le-am denumit sicrie pe roţi. Am constat defecţiuni la sistemul de frânare, la sistemul de direcţie, iar când este nevoie să ne deplasăm de urgenţă la o sesizare să ştiţi că la viteze mari aceste maşini nu mai au stabilitate şi se pot răsturna oricând”, a declarat Ioan Cănărău, agent al Poliţiei Municipiului Roman.

Agentul din Roman a precizat că a cerut conducerii să scoată din uz trei maşini, iar pentru îndrăzneala sa a fost trimis să patruleze pe jos.

„Am spus că refuz să fac serviciu pe o astfel de maşină, deşi eram singura patrulă din municipiu Roman, am fost planificaţi pe jos, pedestru”, a explicat agentul de Poliţie.

Ultimile din

Mergi la SUS