Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un miliardar chinez oferă 180 de MILIOANE de dolari oricărui bărbat ce se va căsători cu fiica lui. Pare ciudat, dar nimeni nu a revendicat până acum banii. Uite cum arată fiica lui

in Extern de

Un miliardar chinez oferă 180 de MILIOANE de dolari oricărui bărbat ce se va căsători cu fiica lui. Pare ciudat, dar nimeni nu a revendicat până acum banii. Uite cum arată fiica lui…

Cecil Chao este un mogul imobiliar din China cu o avere estimata la cateva miliarde de dolari, insa barbatul este dezamagit pentru ca nu are cui sa ii lase mostenire averea sa.

In 2012, Cecil a uimit toata planeta cand a anuntat ca ii va oferi 60 de milioane de dolari barbatului care ii va lua fiica de nevasta. Pentru ca nimeni nu a reusit sa o induplece pe aceasta sa se casatoreasca cu el, Cecil a triplat oferta: 180 de milioane de dolari il asteapta pe norocos.

De ce nu reuseste nimeni sa o ia de nevasta pe Gigi Chao?

Deoarece este lesbiana, e deja casatorita (cu o femeie), relatia ei e una solida, cele doua fiind impreuna de peste 10 ani.

Afaceristul refuza sa accepte casatoria fiicei sale cu o alta femeie, oficializata in 2012 in Franta.

“Ca fiica a ta, nu imi doresc nimic mai mult decat sa te fac fericit. Dar cand vine vorba de relatii, asteptarile tale de la mine si realitatea despre viata mea sunt total opuse.

Stiu ca e greu de inteles cum pot fi atrasa de o alta femeie, nici eu nu pot explica. Pur si simplu se intampla si, dupa atatia ani, inca ne iubim foarte mult”, i-a scris Gigi tatalui ei, incercand sa il induplece sa ii accepte relatia.

Sursa

Mergi la SUS