Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un incident extrem de neplăcut in Belgia! 200 de șoferi de tir români amendați si risca sa le fie confiscate tirurile. 7 luati cu forta de politie

in Extern de

Un incident extrem de neplăcut, în care au fost implicați aproximativ 200 de șoferi români de tir a avut loc în Belgia a relatat ieri postul de televiziune Digi 24.

În urma unei razii efectuate de poliția din Bruges șoferii români au fost amendați cu sume cuprinse între 1300 și 1700 de euro deoarece s-au odihnit în cabinele tirurilor și nu la hotel așa cum prevede legea belgiană.

Mai mult, 7 șoferi români de tir care nu au avut bani la ei și nu au plătit pe loc amenda au fost duși la secția de poliție locală de forțele de ordine.

Riscă să le fie confiscate tirurile 

Unul dintre șoferii de TIR care a fost escortat la secția de poliție a declarat pentru Digi24.ro că au termen de 90 de ore pentru a plăti amenzile, altfel le vor fi confiscate TIR-urile.

Unul din șoferii români a filmat reținerea unor colegi într-o parcare din Bruges și a postat filmulețul pe pagina sa personală de facebook.

„Va rog dați mai departe sa vadă toată lumea cum suntem tratați ptr ca muncim! Belgia !
Parcare Belgia ptr pauza de 45 de ore . Suntem încercuiti de politie .Amenzi usturătoare de mii de euro . Nu ne apară nimeni , muncim nu furam ! Acest video l-am trimis către Digi 24 ,sunt curios dacă îl difuzează la știri . Mulțumim !!!” a scris acesta pe rețeaua de socializare

Vezi mai jos filmulețul:

https://www.facebook.com/semplicemenn/videos/1436184543105536/

Mergi la SUS