Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un copil orfan din Constanța căruia îi era foame a fost ajutat de un jandarm care s-a decis să îi facă acestuia și bucuria de a-l vedea pentru prima oară pe Moș Crăciun

in Diverse/ExtraNews de

Întâmplarea a avut loc pe holul Palatului de Justiție din Constanța. Micuțul Nicușor-Andrei îi cerea insistent bunicului de mâncare și acesta nu avea ce să-i dea. Impresionat de băiețelul flămând, plutonierul major Gabriel Cufioti i-a oferit acestuia mâncarea lui.
Cuvintele care i-au atras atenția militarului au fost:”Bunicule, mi-e foame!” și nu a ezitat să-i ofere micuțului pachetul său de mâncare.
Copilul a fost crescut de bunici după ce mama lui a murit, deoarece tatăl nu are posibilități materiale încât să-i ofere băiețelului condiții decente de viață.

Povestea tristă a micuțului, l-a impresionat pe plutonierul major Gabriel Cufioti. El, i-a spus bunicului că vrea să-l viziteze pe copil pentru a-i oferi alimente, haine și jucării.

Reprezentanții Jandarmeriei Constanța au precizat că între cei doi s-a legat o frumoasă prietenie.

„Acesta a fost primit cu brațele deschise, între cei doi luând naștere o frumoasă prietenie. Cu această ocazie, colegul nostru a aflat de la bunici că cel mic nu a fost vizitat până acum de Moș Crăciun. Auzind aceasta, jandarmul i-a rugat să îl lase să scrie el scrisoarea către Moș, în numele micuțului. P.S. Moș Crăciun a confirmat vizita la micuțul Nicușor-Andrei în preajma sărbătorilor de iarnă, solicitând în mod expres să meargă cu o autospecială a jandarmilor. Așadar, prima misiune în perioada Crăciunului a fost deja planificată”.
(foto: Jandarmeria Constanța)

Ultimile din

Mergi la SUS