Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un caz uluitor în România zilelor noastre! Un român va sta după gratii pentru doar 72 de lei.

in ExtraNews de

Un caz uluitor în România zilelor noastre! Un român va sta după gratii pentru doar 72 de lei. Acesta a fost acuzat de evaziune fiscală, iar instanța nu l-a iertat.

Un bărbat din Brăila a fost condamnat la 1 an, 2 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală de 72 de lei. Acesta a închiriat pentru o lună o garsonieră fără a încheia un contract la ANAF, potrivit obiectivbr.ro.

Oamenii legii au fost înștiințați de acest lucru chiar de femeie căreia i-a fost închiriată garsoniera, pentru o lună, în schimbul sumei de 550 de lei. Bărbatul a recunoscut fapta și a achitat la ANAF prejudiciul de 72 de lei cauzat din neplata impozitului pentru profitul obținut, însă acest lucru nu l-a scăpat de pedeapsă.

În aceste circumstanțe, bărbatul s-a ales cu 8 luni de închisoare, la care magistrații au adăugat și o altă sentință primită în trecut, 1 an de închisoare cu suspendare, pentru refuzul sau sustragerea conducătorului auto de la prelevarea de mostre biologice, rezultând astfel condamnarea de 1 an, 2 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

Ultimile din

Mergi la SUS