Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un bătrân de 84 de ani, internat într-un spital din Slobozia, după ce a suferit un atac cerebral, a fost legat cu chingi! Motivul depășește orice imaginație

in ExtraNews de

Un nou caz socant zguduie sistemul medical din Romania. Un batran de 84 de ani, internat intr-un spital din Slobozia, dupa ce a suferit un atac cerebral, a fost legat cu chingi. Motivul depaseste orice imaginatie. Responsabilii din unitatea medicala sustin ca batranul ar fugi prin salon, asta in contextul in care barbatul abia se poate tine pe picioare.

Fiica pacientului a declarat, pentru postul de televiziune B1 TV, ca infirmiera care l-a legat pe tatal ei a sustinut ca a facut acest lucru pentru ca in urma cu cateva luni a avut un pacient cu tulburari psihice care s-a aruncat de la etaj.

„In momentul acesta l-am adus acasa, ni l-au dat acasa, in conditiile in care nu se poate misca, nu mananca, cu pretextul ca i s-au facut toate investigatiile care erau necesare. Niciun rezultat. Se neaga si AVC-ul desi nu putem sa ne gandim ca ar fi altceva. Personalul spitalului, pana in prezent, s-a purtat deplorabil, nici nu avem cuvinte sa spunem cum s-a purtat. Ne rugam sa-i scoata o branula. Tot timpul s-au facut presiuni sa stergem postarile de pe Facebook, de la medici, asistente, infirmiere.

Eu l-am gasit. In lasase sotia lui o jumatate de ora singur sa mearga sa-i cumpere cele trebuincioase si cand ne-am intors l-am gasit legat fedeles. (…) O infirmiera a recunoscut ca l-a legat pentru ca acum nu stiu cat timp au avut un pacient cu tulburari psihice care s-a aruncat de la etaj si nu vrea sa raspunsa pentru viata nimanui”, a declarat femeia.

Imaginile au fost publicate pe o retea de socializare, unde au starnit un val de reactii negative.

Sursa: stirilekanald.ro

Ultimile din

Mergi la SUS