Un barbat din Iasi a vrut sa-si jefuiasca vecina, dar pana la urma i-a cerut sa-i faca oua ochiuri. De ce NU le-a mancat

in Diverse de

Scenă ca în filmele cu proşti: supărat că nu-şi găsea de muncă, un tânăr din Iaşi a decis să-şi tâlhărească vecina. A intrat în apartamentul acesteia prin balcon şi, după ce femeia a venit acasă şi l-a surprins, tâlharul i-a destăinuit durerea din suflet, apoi a pus-o să-i facă ochiuri. După ce a discutat cu victima vrute şi nevrute, cu mască pe faţă, tâlharul şi-a luat tălpăşiţa şi a mers la iubită, studentă la Medicină, pe care a scos-o la plimbare prin oraş. Cum s-a terminat ridicola scenetă?

Un barbat din Iasi care a incercat sa isi jefuiasca propria vecina, dupa ce a patruns mascat in locuinta prin balcon, a fost surprins de femeie si a sfarsit prin a-i cere oua ochiuri pentru ca i se facuse foame.

Dumitru Hrinca, in varsta de 31 de ani, era suparat fiindca nu isi gasea loc de munca. Totusi, dupa ce i-a destainuit vecinei despre perioada grea prin care trece, el a plecat cu iubita sa in oras, la o plimbare, relateaza ziaruldeiasi.ro

Dupa ce a consumat alcool, a decis sa intre in locuinta vecinei, in prealabil tragandu-si un tricou pe fata si folosind manusi. In actul de acuzare se arata ca:

„Inculpatul Hrinca Dumitru a tras-o pe persoana vatamata in su­fragerie si s-au asezat pe pat, dupa care i-a adresat mai multe intrebari legate de viata sa, persoana vata­mata, de frica, raspunzandu-i la toate intrebarile. Inculpatul a sa­rutat persoana vatamata pe frunte, si i-a spus sa nu-i fie frica“
„Partea vatamata s-a conformat, a facut un ou, pe care inculpatul a refuzat sa-l manance, spunand ca a vrut sa testeze daca persoana vata­mata are abilitati (dandu-si probabil seama ca, pentru a manca, ar fi fost necesar sa isi indeparteze tricoul de pe fata)”, conform rechizitoriului.

Acum, ieseanul a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, fiind acuzat de lipsire de libertate. Din cauza modului in care a actionat, inculpatul va fi evaluat psihiatric, la cererea procurorilor.

Barbatul a fost arestat preventiv.