Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un băieţel de 13 ani, care a inventat un dispozitiv Tesla de “energie liberă”, are o teorie zguduitoare despre Dumnezeu şi Biblie!

in Curiozitati/Stiinta de

Un băiat de doar 13 ani a inventat un dispozitiv de producere a energiei libere, inspirat din opera lui Tesla! Totul funcţionează real şi costă doar 15 dolari!

Geniul care s-a inspirat din opera lui Tesla se numeşte Max Loughan, are doar 13 ani şi îi place să inventeze lucruri. De fapt, el spune că în scurta sa viaţă de până acum şi-a propus să schimbe lumea cu invențiile sale. Și el chiar poate să o facă. “Ştiu că am apărut pe această planetă cu un anumit scop; şi, din acest motiv, trebuie să inventez, să aduc viitorul în prezent”, a declarat Max.

Ei bine, într-un scurt interviu postat pe YouTube, băieţelul este întrebat ce este Dumnezeu şi ce crede despre acest concept religios şi filozofic. Răspunsul băiatului de 13 ani a fost următorul:

* Mulţi oameni cred că Dumnezeu este un tip, care stă pe un nor, şi care controlează Universul, creând viaţa. Dar definiţia mea despre Dumnezeu nu este aceasta. Eu nu cred că Dumnezeu este o persoană sau o entitate. Dumnezeu este o altă formă de energie sau, de fapt, Dumnezeu este energie.

* Dacă te uiţi la Biblie sau la alte surse religioase (…) găsim aici o mulţime de teorii şi fapte care ar putea să-şi aibă corespondenţa în fizica cuantică şi în astrofizică. Poate că Biblia nu prezintă neapărat întâmplări care au avut loc pe Pământ, ci prezintă povestiri despre cum Universul s-a format.

* Aşadar, Dumnezeu nu este un tip care ne urmăreşte, ci doar o formă de energie care se află peste tot, inclusiv în noi. Sursa: Lovendal.ro

https://www.youtube.com/watch?v=xZ0rJx9l4qE

Ultimile din

Mergi la SUS